WELKE KLEUR LAARS KIES JIJ

Welke kleur Laars?

20-08-2024 door Stravers



Welke kleur Laars kies jij dit najaar?

Het kiezen tussen bruine of zwarte laarzen kan soms al lastig zijn, vooral omdat beide kleuren zo veelzijdig zijn. Of kies je juist voor een andere kleur zoals wit, rood of blauw en laat je daarmee je eigen stijl zien? Omdat er veel keuze is geven we je graag enkele tips.

Bruine Laarzen

Bruine laarzen in kleine maten of in grote maten stralen een warme en uitnodigende sfeer uit. Ze passen perfect bij outfits met aardetinten zoals beige, olijfgroen, en warme grijstinten. Combineer bruine laarzen met een comfortabele jeans en een oversized gebreide trui voor een casual, herfstachtige look. Voor een chiquere outfit kun je ze dragen met een midi-rok en een blouse in de kleuren rood, zachtblauw of pastel roze.

Zwarte Laarzen

Zwarte laarzen in kleine maten of in grote maten zijn een klassieker en passen bijna overal bij. Ze zijn ideaal voor een minimalistische, strakke look. Combineer ze met een zwarte skinny jeans en een leren jasje voor een edgy vibe. Voor een meer formele gelegenheid kun je zwarte laarzen dragen onder een jurk of een nette broek, waarbij je kiest voor accessoires in zilver of goud om de look compleet te maken.

Witte Laarzen

Witte laarzen in kleine maten of in grote maten geven je outfit direct een frisse uitstraling. Het combineert uitstekend bij pastelkleuren of lichte naturelkleuren. Of ga voor een volledige witte look, de Scandinavië vibe. Witte laarzen kunnen ook een geweldige keuze zijn bij een nazomerse jurk en zelfs in de winter met zwarte kleding zorgen witte laarsjes voor een frisse stijl.

Rode of Blauwe Laarzen

Als je een statement wilt maken kies je voor rode of blauwe laarzen in kleine maten of grote maten. Ze voegen een opvallend kleuraccent toe aan elke outfit. Draag je rode laarzen met neutrale kleuren zoals zwart, wit of grijs en maak het af met rode accessoires en lippenstift. Maar voor een echte gedurfde look combineer je de rode laarzen met complementaire kleuren zoals kobaltblauw, olijfgroen of met een mix van prints in een rode tint. Blauwe laarzen zie je minder vaak en juist daarom is het een extra stijlvolle keuze. Zelfs je casual jeans in combinatie met blauwe laarzen zorgen voor een unieke stijl. Het combineert prachtig met zwart en met zilver maar het kan ook heel mooi in combinatie met groen en alle blauwtinten.

Stravers heeft dit najaar verschillende modellen, kleuren en materialen. Hoge laarzen, enkellaarzen en lage enkellaarzen. Met hoge hak, naaldhak, blokhak, lage hak en in suede en diverse leersoorten. Kijk op onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom.